Siirry pääsisältöön

Asun suunnittelua




Tänään saimme tehtäväksi suunnitella asukokonaisuuden juhliin. Valitsin itse rippijuhlat. Rippijuhliin voi pukeutua rennosti, mutta siististi. Naisille käy housupuku, mekko, sekä puseron ja hameen yhdistelmä, kun taas miehille riittävät suorat housut ja irtotakki.

Itse valitsisin yksinkertaisen mekon, joka ei vie huomiota juuri ripiltä päässeestä. Valitsisin juhlallisen, mutta rennon mekon ennemmin, kuin oikein kimaltelevan iltapuvun.

Yläpuolella esimerkki kuvia, jotka voisin itse pukea rippijuhliin. Molemmat mekot ovat tyylikkäitä, juhlallisia ja yksinkertaisia.
Kengiksi valitsisin jotkut vaaleat korkokengät. Vaaleat mekkojen värien takia, näin asu pysyy keveän oloisena, eikä huomio kiinnittyisi esimerkiksi pikimustiin kenkiin. Tykkään itse avokkaista/korollisista kengistä enemmän, jonka takia valitsin juuri sen tyyliset.



Koska kyseessä on rennompi (oletettavasti) kesäjuhla, ajattelin, että asusteetkin olisivat neutraalin sävyisiä, jotta ne sopivat myös kenkiin ja pitävät asun keveänä. Yksinkertaiset korvakorut, rannekoru ja kaulakoruja. Myös esimerkiksi nappi malliset korvakorut kävisivät asuun loistavasti. Hopeiset korutkin toisivat mekkojen värin kauniisti esille.
Myös laukku on yhteläinen asukokonaisuuden kanssa, sillä sen väri sopii myös muihin asusteisiin, korostaen mekon väriä. Olkahihna on kätevä, jotta laukun saa tarvittaessa pois käsistä, sekä koko on mukavan kompakti. Rippijuhliin on turha ottaa liian isoa laukkua.

Jatkaisin rennon juhlallista teemaa myös hiuksissa. Tykkään itse, että osahiuksista on alhaalla, kun toinen osa on kiinni. Tämän takia valitsin esimerkki kampaukseksi rennot kiharan ja letin. Kun letin tekee myös etuosasta, eivät hiukset tule kesken tilaisuuden kasvoille, vaan pysyvät poissa kasvoilta.

Pitäisin myös meikin yksinkertaisena. Hieman jotain luomiväriä korostamaan silmiä, piirtäisin kulmat ja mahdollisesti laittaisin nuden huulipunan tai kevyen huulikiillon. En itse käytä meikkipohjaa juuri ollenkaan, jonka takia keskityn silmiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parran värjäys

6.3 minulle tuli parran värjäys ja muotoilu asiakas. Asiakas halusi parrastaan lähes saman värisen, kuin se jo luonnostaan oli. Muotoilun suhteen toiveet olivat ettei leukaparrasta saanut ottaa paljon pituutta, vain siistiä. Muuten kaiken sai ajaa pois. Yllä olevat kuvat ovat ennen kuvia. Aloitin mutoilemalla parran. Kampasin partaa läpi, jonka jälkeen käden kanssa asetin sen haluttuun muotoon. Tämän jälkeen lähdin pikkukoneella muotoilemaan ja siistimään partaa. Leukaparran muotoiltuani ajoin kaikki ympärillä olevat ylimääräiset partakarvat pois koneella. Tämän jälkeen tein kaksi lämmintä haudetra, jotta partakaeva pehmenee. Hauteiden jälkeen vaahdotin ajettavat alueet ja ajoin ne pois veitsellä. Ylähuuli tuotti jälleen vaikeuksia, mutta sujui tämä paremmin kuin viimekerralla! Ajon jälkeen aloin värjäämään partaa. Käytin luxima Men sarjasta 7-8 cool sävyä ja 3% hapetetta, jotta muutamat harmaat saataisiin peitettyä. Annoin värin vaikuttaa noin 15 min, jonka jälkeen p

Asiakastilaisuus (näyttö)

Järjestimme Mariellan kanssa yhdessä asiakastilaisuuden, joka oli myös näyttömme. Tilaisuus järjestettiin 26.4.19 ja sen aiheena oli ihonhoito, sekä käsien hoito. Suunnittelimme tapahtuman ikääntyvämmälle iholle. Lisäksi saimme monia sponsoreita, sekä kosmetologin kertomaan yleisöllemme vanhenevasta ihosta, sekä sen hoidon merkityksestä Markkinoimme tapahtumaamme Facebookissa, sekä lähetimme tutuillemme viestejä, jospa he olisivat halukkaita tulemaan. Saimme hienon porukan kuitenkin kasaan! Tapahtuma lähti käyntiin kosmetologin luennolla, jonka jälkeen teimme Mariellan kanssa käsihierontoja, käyttäen erittäin kosteuttavaa rasvaa. Lisäksi hieroimme käsiä ja annoimme rasvan imeytyä kunnolla. Samaan aikaan kun me teimme hoitoja, muut vieraat saivat hakea tarjottavaa, sekä osallistua arvontaan. Kun kaikki halukkaat oli hierottu ja saaneet syötävää, oli aika päättää tapahtuma. Päätimme tapahtuman loppusanoihin, sekä jaoimme vieraille kotiin viemiseksi pienet pu

3D - letti

Tänään pääsin viimeisenä harkkapäivänä harjoittelemaan 3D-lettiä,joka oli kyllä mukavaa puuhaa!