Siirry pääsisältöön

Föönikiharat


Tänään harjoittelimme föönillä ja pyöröharjalla tehtäviä kiharoita. Nihkeä/kostea hius tuli pyörittää harjan ympärille pystysuunnassa ja noin 90 asteen kulmassa. Sen jälkeen hiusta lämmitettiin föönillä, välillä jäähdytettiin ja taas lämmitettiin. Kun harjan otti pois, voi hiukset kierittää vielä kerälle, jotta ne jäähtyvät oikeaan malliin, eivätkä suoristu ja ottavat kiharan muodon paremmin.


Osioiden tuli olla ohuita, jotta kuuma ilma meni jokapuolelle hiusta, ja saataisiin kihara aikaan.



Sivut tein samalla tavalla, kuin takaosan. Alle loivempaa, isommalal pyöröharjalla tehtyä kiharaa ja päälle pienempää. 
Pohjatuotteina voisi käyttää esimerkiksi kevyttä muotovaahtoa (jota minulla ei ollut), jolloin kihara on valmiiksi jo hieman jämäkämpi ja tukevampi.


Valmis lopputulos

Valmis lopputulos

Valmis lopputulos
Nypin kiharoita vielä yksitellen ja laitoin hiuksiin öljyä, jotta ylimääräinen pörröisyys lähtisi ja hiukset asettuisivat nätisti.

Pidän itse lopputuloksesta, sillä kiharat ovat arkisia ja rentoja, uskon myös, että ne pysyvät pitkään hyvinä, vaikka hieman suoristuisivatkin. Viimeistelynä voi vielä laittaa sipauksen lakkaa, joka tuo kestoa pysyvyyteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parran värjäys

6.3 minulle tuli parran värjäys ja muotoilu asiakas. Asiakas halusi parrastaan lähes saman värisen, kuin se jo luonnostaan oli. Muotoilun suhteen toiveet olivat ettei leukaparrasta saanut ottaa paljon pituutta, vain siistiä. Muuten kaiken sai ajaa pois. Yllä olevat kuvat ovat ennen kuvia. Aloitin mutoilemalla parran. Kampasin partaa läpi, jonka jälkeen käden kanssa asetin sen haluttuun muotoon. Tämän jälkeen lähdin pikkukoneella muotoilemaan ja siistimään partaa. Leukaparran muotoiltuani ajoin kaikki ympärillä olevat ylimääräiset partakarvat pois koneella. Tämän jälkeen tein kaksi lämmintä haudetra, jotta partakaeva pehmenee. Hauteiden jälkeen vaahdotin ajettavat alueet ja ajoin ne pois veitsellä. Ylähuuli tuotti jälleen vaikeuksia, mutta sujui tämä paremmin kuin viimekerralla! Ajon jälkeen aloin värjäämään partaa. Käytin luxima Men sarjasta 7-8 cool sävyä ja 3% hapetetta, jotta muutamat harmaat saataisiin peitettyä. Annoin värin vaikuttaa noin 15 min, jonka jälkeen p

Asiakastilaisuus (näyttö)

Järjestimme Mariellan kanssa yhdessä asiakastilaisuuden, joka oli myös näyttömme. Tilaisuus järjestettiin 26.4.19 ja sen aiheena oli ihonhoito, sekä käsien hoito. Suunnittelimme tapahtuman ikääntyvämmälle iholle. Lisäksi saimme monia sponsoreita, sekä kosmetologin kertomaan yleisöllemme vanhenevasta ihosta, sekä sen hoidon merkityksestä Markkinoimme tapahtumaamme Facebookissa, sekä lähetimme tutuillemme viestejä, jospa he olisivat halukkaita tulemaan. Saimme hienon porukan kuitenkin kasaan! Tapahtuma lähti käyntiin kosmetologin luennolla, jonka jälkeen teimme Mariellan kanssa käsihierontoja, käyttäen erittäin kosteuttavaa rasvaa. Lisäksi hieroimme käsiä ja annoimme rasvan imeytyä kunnolla. Samaan aikaan kun me teimme hoitoja, muut vieraat saivat hakea tarjottavaa, sekä osallistua arvontaan. Kun kaikki halukkaat oli hierottu ja saaneet syötävää, oli aika päättää tapahtuma. Päätimme tapahtuman loppusanoihin, sekä jaoimme vieraille kotiin viemiseksi pienet pu

3D - letti

Tänään pääsin viimeisenä harkkapäivänä harjoittelemaan 3D-lettiä,joka oli kyllä mukavaa puuhaa!