Siirry pääsisältöön

Muotoilutuotteita


Saimme tehtäväksi tutustua yhteen tuoteperheeseen, ja päätin itse valita Goldwellin tuotteet, sillä olen käyttänyt niitä myös itse ja tykännyt niistä kovasti!


STYLESIGN

Goldwellilla on oma sarjansa erilaisille muotoilutuotteille. Stylesign-sarja sisältää kattavan valikoiman erilaisia tuotteita tuomaan sileyttä, kiiltoa, pitoa, rakennett tai volyymia! 

TEKNOLOGIA

Kaikissa tuotteissa yhteistä on bambuproteiini, sekä muotoilupolymeerit, jotka auttavat pitämään lopputuloksen luonnollisena ja joustavana!
Elastomeeri ja UV-suodatin (kaikissa tuotteissa), auttavat suojaamaan hiuksia värin ennenaikaiselta haalistumiselta.  Lisäksi tuotteet suojaavat muotoilurautojen, sekä föönin aiheuttamilta lämpövaurioilta ja UV-säteilyltä. 
Tuote lupaa, että hiuksen pinta tulee sileämmäksi, sekä että hiuksen luonnollinen kiilto paranee.

Itse olen kokeillut laajasti Goldwellin tuotteita, ja olen myös itse huomannut, että ne tuovat lisäkiiltoa ja volyymia esimerkiksi kampauksen pohjalle. Olen itse aina ollut positiivisesti yllättynyt Goldwellin tuotteisiin, jonka takia suosittelen kaikkia kokeilemaan kyseisiä tuotteita rohkeasti! 


JUST SMOOTH

Haluan itse ottaa esille yhden eniten käyttämäni tuotesarjan, JustSmooth. Tuoteperheeseen sisältyy viisi erilaista tuotetta, jotka tuovat hiukseen lisäkiiltoa, sekä lämpösuojaa. 

SLEEK PERFECTION



Tuote lupaa lämpösuojan 200 asteeseen asti, sekä 24h kosteussuojan. Tuote on tarkoitettu esimerkiksi hiusten suoristamiseen. Tuote luo pitkäkestoisen, sileän ja kiiltävän lopputuloksen. 
Tuote on rasvapohjainen, jonka takia siinä ei ole juurikaan pitoa. Tämä on taas syy, miksei tämä tuote sovi esimerkiksi raudalla tehtävien kiharoiden alle. Kun tuotteessa ei ole pitoa, ei kihara saa tarvitsemaansa tukea, ja latisuu nopeasti. Kiharoiden alle suosittelen (omaa lemppariani) CurlyTwist-lämpösuoja sprayta.

Kuvan mukaista tuotetta käytetään niin, että sitä suihkuteaan (spray tyylinen paine-pullo) suoristettavalle osiolle, jonka jälkeen hiukset suoristetaan normaalisti kamman/harjan ja raudan avulla. 

Kannattaa kuitenkin olla varovainen, ettei suihkuta tuotetta liikaa. Silloin hiiuksista tulee raskaat ja likaisen näköiset. Vaikutuksen huomaa heti. Suoristusrauta liukuu hiuksen pinnalla nätisti, ja hiuksiin jää kaunis eloisa kiilto! 

Olen itse kokenut tämän tuotteeen parhaaksi pohjatuotteeksi suoristuksen alle! 
Painepullon ansiosta helppo levittää ja voidaan käyttää esimerkiksi kampauksen viimeistelyyn, tuomaan lisäkiiltoa!



DIAMOND GLOSS


Tämä tuote on tarkoitettu myös sileisiin ja kiiltäviin lopputuloksiin. Samanlainen idea, kuin yllämainitussa, mutta tässä on suihkupullo ja tuote on nestemmäistä, kun ylemmässä on spray-pullo (painepullo)
Lupaa jopa 72 tunnin kosteussuojan ja vähentää pörröisyyttä tuoden voimakasta kiiltoa.
Tämä tuote on myös rasvapohjainen, jolloin tuotteessa ei ole pitoa. Tämäkin käy erittäin hyvin esimerkiksi suoristettavan hiuksen pohjatuotteeksi

Itse olen käyttänyt myös tätä pohjatuotteena suoristettavalle hiukselle. Jos verrataan tätä ja ylempää tuotetta koen, että ylemmässä tuotteessa on parempi lämpösuoja, mutta tässä on parempi kiillontuoja!

Tuotetta käytetään samalla tavalla kuin ylempääkin. Suihkutetaan suoristettavalle osiolle, jonka jälkeen hiukset suoristetaan normaalisti. Myös tässä saa olla tarkkana, ettei tuotetta lipsahda liikaa. Jos tuotetta tulee liikaa, saattavat hiukset tuntua raskailta ja jäädä likaisten näköiseksi.
Tuote on kuitenkin myös todella hyvä, ja hoitaa asiansa!

Olen myös tätä tuotetta käyttänyt ja tykännyt. Suihkumainen applikaattori voi jakaa mielipiteitä. Itse tykkään käyttää ylempänä olevaa tuotetta, sillä painepullo tuo levitykseen oman helpputensa ja tasaisuutensa. 


SOFT TAMER

Tämä tuote on tarkoitettu pinnan silottamiseen. Tuote on rasva/seerumimaista ja tuotteessa on pumppupullo. Pullosta annostellaan pieni määrä käsiin, hierotaan käsien välissä ja viedään hiukseen. Tällä voi silottaa esimerkiksi lentelevät hiukset ja vähentää pörröisyyttä

Tuotteessa on pieni pito, juurikin sen takia, että pienet leijailevat irtohiukset saataisiin pysymään paikallaan ja kampauksesta saa siistin, sekä kiiltävän.
Niikuin tuote lupaakin kesyttää leijailevat irtohiukset, sileä ja kiiltävä pinta ja vähemmän pörröisyyttä.

Itselläni tämän tuotteen käyttö on jäänyt hieman vähemmälle, enkä oikein osaa syytä sanoa. Tuote on erittäin riittoisaa ja mielummin annostelee ensin pienen määrän ja lisää tarvittaessa. Tämäkin tuote on rasvapohjainen, jonka takia liiallinen määrä saattaa tehdä hiuksista hyvin raskaan ja likaisen 
oloiset.



FLAT MARVEL


Tästä tuotteesta on heti pakko myöntää, etten itse ole juurikaan käyttänyt kyseistä tuotetta. 
Tuote kuitenkin lupaa poistaa sähköisyyttä, suojata hiuksia katkeilulta ja tarjoaa lämpösuojan 200asteeseen asti. 

Tuote on creememäistä (balm) ja siinä on myös pumppupullo, josta on helppo annostella tuotetta. Tuote annostellaan käsiin, josta se sitten viedään hiukseen ennen suoristamista. Tämän jälkeen hiukset suoristetaan normaalisti

Tuotteessa on pieni pito, jonka ansiosta leijailevat hiukset eivät leijaile, vaan ovat yhtenäistä muun hiusmassan kanssa. Kokeilin tuotetta kerran omiin hiuksiini myös suoristamisen jälkee, ja sähköisyys katosi melkein olemattomiin! 

Suosittelen kaikkia ainakin kokeilemaan tätä tuotetta, jos kärsii esimerkiksi hiusten sähköisyydesä!



SMOOTH CONTROL 


Tämä tuote on hyvä föönauksen alle. Se nopeuttaa kuivausaikaa, helpottaa hiusten käsittelevyyttä kun halutaan sileää lopputulosta, sekä antaa hiuksiin kevyttä tukea ja muotoa.

Tuote on nestemäistä ja siinä on suihkupullo. Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Tämän jälkeen hiukset föönataan haluamallaan tavalla, halauamaansa muotoo. 

Kuivausajan nopeuttamisesta en osaa ottaa kantaa, sillä riippuu kuinka märkä hius on ollut kun tuote on sinne viety. Toki vettävaluvaan hiukseen ei kannata viedä tuotteita, sillä ne valuvat suurinosa veden mukana pois. Paras on laittaa tuote pyyhekuivaan/kosteaan hiukseen.

Tuote antaa kevyen pidon, joka tukee esimerkiksi tyvenkohotusta, tai latvan taipumista. Tämä tuote sopii kaikenlaisille hiuksille ja luonnollisiin lopputuloksiin. Itse käytän tätä (tai kevyttä muotovaahtoa), melkein jokaisen föönauksen alle

Lopputuloksen voi vielä viimeistellä lakalla tai vahalla, riippuen hiuksen pituudesta ja mallista.



CURLY TWIST

Viimeisenä tuotteena haluan nostaa esille mielestäni parhaa pohjatuotteen raudalla tehtävien kiharoiden alle! 

TWIST AROUND

Tuote on painepullossa oleva lämpösuoja spray, joka antaa keskivoimakasta pitoa ja tukea kiharoille. Tuotetta voi suihkuttaa myös suoraan luonnonkiharaan hiukseen, jolloin se tuo luonninkiharaa paremmin esille, samalla  tukien sitä.

Tuote lupaa lämpösuojan 200 asteeseen asti. Sitä voi käyttää kiharoiden pohjatuotteena ja kiinnittämiseen.

Tuotetta suihkutetaan käsiteltävään osioon, jonka jälkeen hius kiharretaan. Tuote antaa hiukseen hieman rapsakan ja tukevan pinnan, jolloin hiukset eivät veltostu pienestä kosteudestakaan niin helposti! Spraytä voi suihkuttaa myös jokaisen kiharan päälle, tuomaan lisäpitoa.

Itse olen rakastunut kyseiseen tuotteeseen. Käytän tuotetta aina, kun teen kiharoita suoristuraudalla, tai kihartimella. Viimeistelyyn voi myös käyttää hieman lakkaa, mutta sekään ei aina ole tarpeellista (hiuslaadusta riippuen). Vaikka kiharat harjaisi auki, ja suihkuttaisi päälle lakkaa, on TwistAround luonut kiharoille nin hyvän pohjan, etteivät ne siltikään latistu. 

Tämä tuote on mennyt minun käytössäni aivan kärkeen, ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat kestvät ja pitkäkestoiset, mutta silti joustavat kiharat! Hyvä pohajtuote takaa paremman kiharoiden kestävyyden!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parran värjäys

6.3 minulle tuli parran värjäys ja muotoilu asiakas. Asiakas halusi parrastaan lähes saman värisen, kuin se jo luonnostaan oli. Muotoilun suhteen toiveet olivat ettei leukaparrasta saanut ottaa paljon pituutta, vain siistiä. Muuten kaiken sai ajaa pois. Yllä olevat kuvat ovat ennen kuvia. Aloitin mutoilemalla parran. Kampasin partaa läpi, jonka jälkeen käden kanssa asetin sen haluttuun muotoon. Tämän jälkeen lähdin pikkukoneella muotoilemaan ja siistimään partaa. Leukaparran muotoiltuani ajoin kaikki ympärillä olevat ylimääräiset partakarvat pois koneella. Tämän jälkeen tein kaksi lämmintä haudetra, jotta partakaeva pehmenee. Hauteiden jälkeen vaahdotin ajettavat alueet ja ajoin ne pois veitsellä. Ylähuuli tuotti jälleen vaikeuksia, mutta sujui tämä paremmin kuin viimekerralla! Ajon jälkeen aloin värjäämään partaa. Käytin luxima Men sarjasta 7-8 cool sävyä ja 3% hapetetta, jotta muutamat harmaat saataisiin peitettyä. Annoin värin vaikuttaa noin 15 min, jonka jälkeen p

Asiakastilaisuus (näyttö)

Järjestimme Mariellan kanssa yhdessä asiakastilaisuuden, joka oli myös näyttömme. Tilaisuus järjestettiin 26.4.19 ja sen aiheena oli ihonhoito, sekä käsien hoito. Suunnittelimme tapahtuman ikääntyvämmälle iholle. Lisäksi saimme monia sponsoreita, sekä kosmetologin kertomaan yleisöllemme vanhenevasta ihosta, sekä sen hoidon merkityksestä Markkinoimme tapahtumaamme Facebookissa, sekä lähetimme tutuillemme viestejä, jospa he olisivat halukkaita tulemaan. Saimme hienon porukan kuitenkin kasaan! Tapahtuma lähti käyntiin kosmetologin luennolla, jonka jälkeen teimme Mariellan kanssa käsihierontoja, käyttäen erittäin kosteuttavaa rasvaa. Lisäksi hieroimme käsiä ja annoimme rasvan imeytyä kunnolla. Samaan aikaan kun me teimme hoitoja, muut vieraat saivat hakea tarjottavaa, sekä osallistua arvontaan. Kun kaikki halukkaat oli hierottu ja saaneet syötävää, oli aika päättää tapahtuma. Päätimme tapahtuman loppusanoihin, sekä jaoimme vieraille kotiin viemiseksi pienet pu

3D - letti

Tänään pääsin viimeisenä harkkapäivänä harjoittelemaan 3D-lettiä,joka oli kyllä mukavaa puuhaa!