Siirry pääsisältöön

pikakampaus



Aloitin osittamalla vasemmalta osion ohimolta korvan taakse, johon tein lopuksi letin. Sen jälkeen aloin nyörittämään molempia sivuja, ja availin nyörityksiä, jotta kampauksesta sai rennomman. Sivujen nyörittämisen jälkeen availin nyörityksiä ja nyöritin "häntä"osion myös yhdelle isolle nutturalle. Kiinnitin nutturan pinneillä ja availin, sekä asettelin nutturaa sormien avulla. Mallillani oli erittäin liukkaat hiukset, jonka takia niiden asettaminen oli hieman haastavaa. Lopuksi lisäsin vielä pienen pinnikoristeen.

Halusin, että painopiste on alhaalla ja nuttura pysyy todella yksinkertaisena, jopa mitäänsanomattomana.


Goodie Bag

Mallini on kertonut, että hänen hiuksensa ovat normaalit, mutta latvat kuivat. Hiuspohjassakaan ei ole mitään ongelmia. Mallilla on käsittelemätön luonnonhius.

Valitsin shampooksi ja hoitoaineeksi Goldwellin Curlu Twist- sarjaa, sillä shampoo kosteuttaa hiuspohjaa, muttei ole liian kosteuttava, jolloin hiuksesta ei tule likaisen tuntuista. Liian kosteuttava shampoo perus terveeseen ja hyväkuntoiseen hiukseen, saattaa tehdä hiuksesta raskaan ja likaisen tuntuisen.

Hoitoaineen valitsin, koska se syväkosteuttaa hiusta. Vaikka kyseiset tuotteet ovat tarkoitettu luonnonkiharalle hiukselle, voi niitä käyttää myös suoraan tukkaan, joka kaipaa kosteutusta, sillä etenkin hoitoaine on hyvin kosteuttava.

Jätettäväksi hoitotuotteeksi valitsin myös samaa sarjaa olevan jätettävän hoitosuihkeen. Suihke kosteuttaa jo kuivahkoa hiusta, ja auttaa hiusten selvityksessä. Näin hiuksien rasitus esimerkiksi suihkun jälkeen föönatessa ei ole niin suuri.

Muotoilutuotteiksi valitsin just smooth sarjasta, kiiltoa ja sileyttä tuovan sarjan. Hiukset voi esimerkiksi suoristaa ennen kyseistä kampausta, tai sivellä ennen kampauksen tekoa kiiltoa tuovaa voidetta, jolloin lopptuloksesta saa kauniin ja kiiltävän.

Viimeistelytuotteeksi valitsin hiuslakan, jossa pito on 4 luokkaa. Koska hius on todella sileä ja liukas, tuo lakka siihen hyvää pitoa, ja näin kampaus kestää koko illan, eikä lähde valumaan alas. Lakkaa voi suihkuttaa myös tekovaiheessa, jolloin yksittäiset osiot saavat paremman tuen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parran värjäys

6.3 minulle tuli parran värjäys ja muotoilu asiakas. Asiakas halusi parrastaan lähes saman värisen, kuin se jo luonnostaan oli. Muotoilun suhteen toiveet olivat ettei leukaparrasta saanut ottaa paljon pituutta, vain siistiä. Muuten kaiken sai ajaa pois. Yllä olevat kuvat ovat ennen kuvia. Aloitin mutoilemalla parran. Kampasin partaa läpi, jonka jälkeen käden kanssa asetin sen haluttuun muotoon. Tämän jälkeen lähdin pikkukoneella muotoilemaan ja siistimään partaa. Leukaparran muotoiltuani ajoin kaikki ympärillä olevat ylimääräiset partakarvat pois koneella. Tämän jälkeen tein kaksi lämmintä haudetra, jotta partakaeva pehmenee. Hauteiden jälkeen vaahdotin ajettavat alueet ja ajoin ne pois veitsellä. Ylähuuli tuotti jälleen vaikeuksia, mutta sujui tämä paremmin kuin viimekerralla! Ajon jälkeen aloin värjäämään partaa. Käytin luxima Men sarjasta 7-8 cool sävyä ja 3% hapetetta, jotta muutamat harmaat saataisiin peitettyä. Annoin värin vaikuttaa noin 15 min, jonka jälkeen p

Asiakastilaisuus (näyttö)

Järjestimme Mariellan kanssa yhdessä asiakastilaisuuden, joka oli myös näyttömme. Tilaisuus järjestettiin 26.4.19 ja sen aiheena oli ihonhoito, sekä käsien hoito. Suunnittelimme tapahtuman ikääntyvämmälle iholle. Lisäksi saimme monia sponsoreita, sekä kosmetologin kertomaan yleisöllemme vanhenevasta ihosta, sekä sen hoidon merkityksestä Markkinoimme tapahtumaamme Facebookissa, sekä lähetimme tutuillemme viestejä, jospa he olisivat halukkaita tulemaan. Saimme hienon porukan kuitenkin kasaan! Tapahtuma lähti käyntiin kosmetologin luennolla, jonka jälkeen teimme Mariellan kanssa käsihierontoja, käyttäen erittäin kosteuttavaa rasvaa. Lisäksi hieroimme käsiä ja annoimme rasvan imeytyä kunnolla. Samaan aikaan kun me teimme hoitoja, muut vieraat saivat hakea tarjottavaa, sekä osallistua arvontaan. Kun kaikki halukkaat oli hierottu ja saaneet syötävää, oli aika päättää tapahtuma. Päätimme tapahtuman loppusanoihin, sekä jaoimme vieraille kotiin viemiseksi pienet pu

3D - letti

Tänään pääsin viimeisenä harkkapäivänä harjoittelemaan 3D-lettiä,joka oli kyllä mukavaa puuhaa!